Co spojuje džihádistického otce a ministerského předsedu?

Na světě nejsou jen hezké věci, ale i věci velmi zlé. Nemá smysl se ve špatnostech vyžívat, ale zametat je pod koberec je nebezpečné.

Je velký rozdíl mezi tím, jaké by věci měly být a jaké jsou. Ano, tato věta je citátem z Machiavelliho, ale je to pravda.

Na konci minulého roku oběhl internetem jeden hrozný příběh. Vousatec zahalený celý v černém, kolem něj černé prapory se zlatem vyšitými nápisy v arabštině. Pak k němu přicházejí dvě malé postavy, celé zahalené v černých nikábech. Ten vousatec jim pomáhá se převléknout. Ukáže se, že to jsou dvě malé holky, tak kolem dvanácti let. Pod nikábem mají oblečené normální džíny a svetr, on jim pomáhá do zimních bund, nasadit kulicha. Holky vypadají, jako kdyby jely někde v Evropě na školní lyžařský zájezd. Pak se s nimi ten vousatec loučí, nějaké to objetí a pusinka na čelíčko.

Najednou střih, záběr na nějaké ruiny. A k tomu vysvětlující text v angličtině a arabštině. Šlo o otce těch dvou děvčat a ty záběry natočil on sám. Byl to radikální džihádista. Svoje holky úplně zblbnul, opásal je sebevražednými pásy, oblékl po evropsku, aby nebyly nápadné a poslal je na sebevražednou misi. Ony došly na policejní stanici, že potřebují na toaletu. Policisté je tam pustili a holky se zde odpálily. Čistá hrůza.

A přenesme se do Švédska. Ze Švédska nejsou deportováni pryč ani ilegální migranti, kteří zde znásilní nezletilou. Prý by jim u nich doma hrozilo nebezpečí. Domů nebyl deportován ani atentátník, který nedávno kamionem vraždil ve Stockholmu. Proč? Vždyť Švédsko přece má dost sil, prostředků a financí na deportaci alespoň těch nejnásilnějších ilegálních migrantů! Proč je nepoužije?

A teď srovnejme motivaci onoho džihádistického otce a švédského premiéra. Džihádista, jako pravověrný muslim věří, že sebevražedný atentátník necítí bolest a dostane se rovnou do ráje. On nejednal z nějakých zištných důvodů, sadismu, kvůli rozvodové při nebo tak něco. On své dcery poslal na smrt, ale při vší té hrůze jim nepřál nic zlého.

A švédský ministerský předseda vystavuje své občany smrtelnému nebezpečí proč? On si myslí, že oběti znásilnění nebo teroristického útoku necítí bolest a přijdou rovnou do ráje? Jistěže ne, tak hloupý není. Tak proč to dělá? Švédská sociální demokracie ztrácí své tradiční voliče, takže si dováží voliče nové. Nikde není pro muslimské migranty tak snadné získat pobyt a občanství jako ve Švédsku. A velká většina muslimů volí ve Švédsku sociální demokraty nebo zelené.

Švédský ministerský předseda vystavuje své spoluobčany smrtelnému nebezpečí proto, aby si udržel placenou funkci.

Ing. Jaroslav Mith, neuvolněný radní pro školství.

Zdroj: https://mith.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=600759